Goedkoop Rood staan

Goed en Goedkoop geld lenen via goedkoopgeld.com

Online lening aanvraag

Op de bank rood staan is voor de meeste Nederlanders een al te bekend gegeven. Wat echter veel mensen niet weten is dat ‘gewoon’ rood staan bijzonder duur is. Goedkoop rood staan op een betaal rekening is er eigenlijk niet bij, zeker ongeoorloofd rood staan is schrikbarend duur. Is er echt geen ontkomen aan en wil je rood kunnen staan op je betaalrekening maak dan altijd een afspraak met je bank over de hoogte van het bedrag dat je rood mag staan en de rente die berekend wordt over wat je rood staat. Op deze manier is er in ieder geval nog een beetje sprake van goedkoop rood staan.

Makkelijk rood staan

Banken zijn vaak zeer makkelijk met de mogelijkheid van rood staan. Al bij aanvraag van mijn bankrekening kreeg ik ongevraagd de mogelijkheid om tot 1000 euro rood te staan. Het koste zelfs enige moeite om deze rood staan mogelijkheid van mijn de betaalrekening af te krijgen. Het is niet voor niets dat banken 'makkelijk' zijn met rood staan, ze verdienen hier veel aan en de betalingsrisico's zijn voor de bank zeer gering omdat de betaalrekening veelal gekoppeld is aan de uitbetaling van salaris of uitkering.

Continu rood staan

Geld lenen in de vorm van continu rood staan is een van de duurste vormen van geld lenen en komt helaas nog al te vaak voor. De mogelijkheid van rood staan op je betaalrekening is echt bedoeld om af en toe, tijdelijk financiële ruimte te bieden en niet als bron van permanente geldlening wat het eigenlijk geworden is als je continu rood staat. Alternatieve voor continu rood staan als de persoonlijke lening of een doorlopend krediet zijn veel goedkopere manieren van geld lenen.

Voordelen rood staan | Nadelen rood staan

Goedkoop rood staan? » goedkoopgeld.com

Geld lenen kost geld